Det er indkøbsforeningen Dress Partner, som indtil nu har stået for indkøb til de 100 danske Din Tøjmand-butikker, der er gået konkurs.

Coronavirusset presser detailhandlen hårdt – det kan indkøbsforeningen Dress Partner, der står for indkøb til de 100 danske Din Tøjmand-forretninger, skrive under på.

Foreningen har nemlig selv valgt at erklære sig konkurs, efter enkelte butikker på grund af Covid-19 er så presset, at det ikke forventes, at de kan betale deres regninger til Dress Partner. Det skriver Børsen.

“Vi har normalt godt kunne håndtere en enkelt eller to dårlige betalere ad gangen,” skriver Thomas Hagerup, der indtil nu har været adm. direktør i Press Partner, og fortsætter:

“Men når Danmark lukker ned, og der sker et massivt fald i detailomsætningen på én gang, så kan vi se, at vi vil få flere dårlige betalere på én gang, og det kan vi ikke klare.”

Thomas Hagerup forklarer yderligere, at beslutningen er taget for ikke at risikere, at alle de gode butikker bliver ramt af problemer hos enkelte.

Din Tøjmands 100 forretninger rundt i Danmark er ejet individuelt og vil som udgangspunkt ikke blive direkte berørt af konkursen. Varemærket ‘Din Tøjmand’ er dog i konkursboet i Dress Partner, og det er muligt, at det bliver købt ud, skriver Børsen.