Fremover kan Aalborgenserne se frem til en række nye butikker og spisesteder, når Friis Shoppingcenter i dag slår dørene op efter et ansigtsløft. Blandt de nye butikker vender et populært stormagasin tilbage som en integreret del af centeret.

Aalborgenserne kan se frem til ny række butikker og spisesteder, der ikke tidligere har været at finde i Aalborg, herunder H&M Home og Det Grønne Køkken, når Friis Shoppingcenter slår dørene op den 20. september til Grand Opening af det renoverede center.

I blandt de mange nye butikker vender stormagasinet Magasin tilbage til Aalborg efter 13 års fravær. Magasin bliver en integreret del af Friis Shoppingcenter med en 7.500 kvadratmeter stor butik.

”I takt med at Aalborg de seneste år har gennemgået en stor udvikling, har det også rykket ved indkøbsbehovene, som vi nu imødekommer,” siger ejendomschef Eva Handest på vegne af Danske Shoppingcentre, der ejer Friis Shoppingcenter, i en pressemeddelelse.

Ifølge afdelingsdirektør for Center Management og Key Accounts i DEAS, Finn Sture Madsen, der blandt andet har stået for ombygningen af Magasins lokaler, havde Friis Shoppingcenter godt potentiale, men kunne ikke stå alene som trækplaster. Det var derfor centralt at finde et butikskoncept, som kunne tiltrække kunder fra hele regionen, og Magasin passede på denne profil.

”Vi har haft fokus på familierne og de unge, som efterspørger oplevelser og et bredt udbud af butikker, og det har vi forsøgt at skabe via det rette butiksmix og tilførslen af nye spisesteder,” siger Finn Sture Madsen.

Med ny facade og nye døre har centret fået et ansigtsløft, der giver det et mere moderne udtryk. Friis Shoppingcenter er ejet af Danske Shoppingcentre og administreres af DEAS, som har shoppingcentre fordelt over hele landet.