I dag fejrer Lyngby Storcenter genåbningen af 1. sal, og løfter sløret for de nye modebutikker, der indtager de renoverede kvadratmeter.

Efter et års renovering genåbnes 1. salen i Lyngby Storcenter, hvor målet har været at skabe et shoppingområde med international format.

”Det har været vigtigt for os at finde koncepter, der skaber oplevelser, stemning og et unikt udvalg, der ikke findes i andre shoppingcentre i og omkring København,” siger Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør for Center Management i DEAS, i en pressemeddelelse.

De store modekædebutikker COS, Arket og & Other Stories slår dørene op i Lyngby Storcenter, hvor de skal komplementere hinanden og skabe et unikt miks af mode.

Renoveringen og aftalerne med de nye modebutikker skal give kunderne det stærkeste udbud af beklædning i Nordsjælland.

”At vi får samlet så stærke brands i Lyngby Storcenter styrker centrets profil som foretrukken shoppingdestination i Nordsjælland,” siger ejendomschef Eva Handest på vegne af Danske Shoppingcentre, der ejer Lyngby Storcenter.

For at skabe yderligere plads til de nye store butikker er 1. salen udvidet med cirka 600 kvadratmeter, og flere centergange er flyttet for at skabe et mere naturligt kundeflow.

Samtidig genåbner den eksisterende H&M-butik, som er blevet udvidet med en H&M Home shop-in-shop.

Med 125 butikker og 7 millioner kunder årligt er Lyngby Storcenter Nordsjællands største shoppingcenter.