Sandgaard A/S har netop slået dørene op til virksomhedens første fysiske forretning.

Den Ikast-baserede modevirksomhed Sandgaard A/S, der står bag mærkerne Sandgaard, Gozzip og Studio, har åbnet sin første fysiske forretning i Vejen i Sønderjylland.

Butikken hedder ’Sandgaard’ og vil blive bestyret af Tanja Juhl Hansen og Jonna Hansen. Særligt sidstnævnte, der tidligere har haft egen butik i Vejen, har spillet en stor rolle i Sandgaard A/S’ beslutning om at åbne sin første fysiske forretning.

”Da Jonna Hansen valgte at gå på pension og lukkede Fru Diva (Jonna Hansens tidligere butik, red.), fik vi mange henvendelser fra forbrugere i Sønderjylland, som savnede en forhandler af vores brands i området,” udtaler adm. direktør i Sandgaard A/S, Lars Sandgaard, i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Derfor besluttede vi at investere i butikken, og Jonna Hansen fandt heldigvis ud af, at hun alligevel ikke var klar til pensionisttilværelsen. Nu tester vi konceptet, og bliver det en succes, vil der muligvis følge flere butikker i de områder, hvor vi ikke i forvejen har en forhandler.”