Den danske sneakersvirksomhed har fået en stor fransk koncern med ombord. Med den nye hovedaktionær er målet at komme langt udover Danmarks grænser. 

Tilbage i 2004 stiftede Stine Lindholm Pedersen og Tommas Olsen sneakersvirksomheden Naked Copenhagen, der i dag driver tre butikker i Danmark samt en webshop.

Virksomheden, der primært fokuserer på salg af sneakers til de kvindelige forbrugere, har nu fået den franske detailkoncern Groupe Courir med som hovedaktionær. Det fremgår af cvr-registeret.

Groupe Courir står bag over 250 sneakersbutikker i Frankrig samt flere butikker i andre lande. Koncernen har store ambitioner om yderligere international vækst, og her passer Naked Copenhagen godt ind. Stine Lindholm Pedersen og Tommas Olsen har nemlig en ambition om at åbne Naked-butikker rundt om i hele verden.

I en mail til Finans skriver parret følgende om de internationale ambitioner:

“Vi har i samarbejde med Courir udarbejdet en forretningsplan, som ligger tæt op af en tidligere strategisk plan og ambition om at åbne fysiske butikker i globale millionbyer for at skabe synlighed og dermed vækste online. Strategien forbliver derved uændret.”

Overfor Finans løfter koncernchef for Groupe Courir, Pierre Chambaudrie, sløret for, at Naked Copenhagen vil åbne en butik i Paris inden for det kommende år, hvorfra det franske salg online skal skydes i gang. Målet er, at Naked Copenhagen skal være helt i front globalt, når det gælder sneakers til kvinder.

Naked Copenhagen har på nuværende tidspunkt to butikker i København og en butik i Aarhus. Virksomheden er blandt andet kendt for at lave egne sneakersdesign med internationale giganter som Adidas og Nike.

 

Foto: Naked, Aarhus