”Vi har fortsat en stærk tro på den fysiske detailhandel,” fortæller den adm. direktør i skovirksomheden, der i dag slår dørene op til den første ’Skechers Superstore’ i Europa.

Der er mange ting at glæde sig over hos skovirksomheden Sports Connection, som står for salget af Skechers i Norden og Nordtyskland. I april kunne virksomheden nemlig fremlægge et rekordregnskab med millionvækst over hele linjen, og nu løftes sløret for åbningen af en ny butik. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Onsdag den 20. maj 2020 åbner den nye ’Skechers Superstore’ i Esbjerg. Skechers-butikken vil med sine 850 kvadratmeter blive den største af sin slags i Europa. Skechers øvrige konceptbutikker er typisk op til 220 kvadratmeter i størrelse.

Åbningen sker på baggrund af en fortsat tro på den fysiske detailhandel – corona eller ej.

”Vi har fortsat en stærk tro på muligheder og fysisk detailhandel – selv på trods af en coronakrise med kæmpe udfordringer for erhvervslivet samt med afspritning og afstandskrav på butiksgulvet, så investerer vi og slår dørene op til den største Skechers-butik i Europa,” fortæller adm. direktør, Peter Jørgensen, i pressemeddelelsen.

Butikken vil rumme omkring 1000 forskellige skomodeller samt specialmodeller, som kun kan findes i den nye ’Superstore’.

’Skechers Superstore’ skaber 10 nye jobs og dermed beskæftiger skovirksomheden tæt på 300 medarbejdere i Norden og i Tyskland, hvor Skechers nu har 45 fysiske butikker.

 

 

Foto: Skechers Superstore