I begyndelsen af september åbner det danske modebrand en helt ny konceptbutik på Værnedamsvej i København. 

Det danske modebrand Wood Wood udvider sit eksisterende butikskoncept i en helt ny konceptbutik, der får sin beliggenhed på Værnedamsvej i København. Det oplyser modebrandet i en pressemeddelelse.

Sortimentet i det nye butikskoncept, der bliver kaldt W.W. Life, bliver noget helt andet end det, Wood Wood ellers er kendt for, og kommer til at indeholde japansk keramik, trælegetøj, finske designklassikere, værktøj og udendørs køkkenudstyr.

Interiøret i butikken er bygget op omkring Dieter Rams’ ikoniske 606-reolsystem, mens fokus i butikken altså er rettet mod et udvalg af produkter, der henvises til som livsstilsobjekter.

For grundlæggerne af Wood Wood, Karl-Oskar Olsen og Brian Jensen, har det længe været et ønske at åbne en butik, hvorigennem de kan give kunderne en indsigt i de produkter, som de dagligt benytter sig af.

“Med tilføjelsen af W.W. Life Store får kunderne nu mulighed for at tilgå den fulde Wood Wood-oplevelse på tværs af brandets butikker i København. Tilstedeværelsen inkluderer W.W. København, der indeholder sæsonbaserede kollektioner, mens W.W. Museum fortsat fører produkter fra forhenværende sæsoner. Kunder får mulighed for at købe et udvalg af LifeTM Store-produkter i en dedikeret sektion på www.woodwood.com,” skriver brandet i pressemeddelelsen.

Placeringen på Værnedamsvej er velkendt blandt Københavns befolkning for dens mange specialforretninger og restauranter, der tiltrækker både lokale og turister.

Butikken åbner for offentligheden i begyndelsen af september 2020.

Foto: Wood Wood