Hvordan har branchen samlet set klaret sig i 2019- og 2019/20-regnskaberne? Find ud af det i den kommende udgave af TØJ – Fashion & Business Trends. 

Nu er ventetiden snart forbi, og årets sidste udgave af TØJ – Fashion & Business Trends er lige på trapperne.

I TØJ – Fashion & Business Trends nr. 4 2020 kan du læse resultatet af den årlige gennemgang af de mange regnskaber fra modebranchen og se, hvor du og dine konkurrenter befinder sig på Top 150-listen. Læs også nærmere om, hvordan branchen samlet set har klaret sig inden for både eksport og e-handel i 2019 og begyndelsen af 2020.

I årets sidste udgivelse kaster TØJ – Fashion & Business Trends også lys over begrebet ‘bæredygtighed’ i modebranchen. For kan branchen egentlig blive bæredygtig? Og hvad mener branchens aktører, at bæredygtighed i grunden er, og hvilke udfordringer oplever de i arbejdet med den grønne omstilling?

Glæd dig også til at dykke ned i inspirerende interviews med børnetøjsvirksomheden The New, der i 2019 og 2020 har haft fart på med opkøb af flere børnebrands, og webshoppen Lykke by Lykke, der især bruger Instagram til at kommunikere til sine kunder.

Husk, at alle abonnenter får tilsendt bladet med posten og har desuden adgang til regnskabstallene online. 

Er du ikke abonnent, kan du læse mere om et abonnement her.