Fair Festival skulle have været samlingspunktet for folk, som gerne vil blive klogere på bæredygtigt forbrug og grøn omstilling. Nu udsættes festivalen på grund af coronavirusset.

Det er Globe Go Green, der står bag den bæredygtige festival og messe, Fair Festival, som stod til at blive afholdt for første gang nogensinde i Aarhus fra den 27. til den 29. marts 2020. Nu udskydes festivalen med et år på grund af virusudbruddet. Det skriver JP.dk.

”Vores deltageres, udstilleres og medarbejderes sikkerhed er altid første prioritet for os. Derfor tør vi ikke løbe risikoen og samle så mange mennesker og dermed udsætte dem for smittefare. Fair Festival er en fest for bæredygtighed, og folk skal ikke gå rundt og frygte for deres helbred eller deres kære,” udtaler CEO i Globe Go Green, Kristine Overgaard Nielsen, til JP.

Den bæredygtige har til formål at skabe tre informationsrige dage for de besøgende, hvor omdrejningspunktet er bæredygtighed. Festivalen ønsker blandt andet at give de besøgende et bedre overblik over bæredygtigt forbrug og muligheden for at møde virksomheder fra alle brancher, som arbejder målrettet med grøn omstilling og de 17 verdensmål.

Festivalens program var desuden planlagt med spændende foredrag, underholdning og workshops, hvor bæredygtighed fungerer som den røde tråd.

Fair Festival vil i stedet blive afholdt fra den 19. til den 21. marts 2021. Udsætningen gælder også Fair Festival København, der skulle have været afholdt i november 2020.