Det eksklusive awardshow Elle Style Awards afprøver et helt nyt format, der skal bringe læserne endnu tættere på modemagasinet Elle.

Er du en af de heldige, der skal med til det prestigefyldte Elle Style Awards? Så kan du se frem til at få en helt særlig oplevelse. Awardshowet vil nemlig udforme sig i et helt nyt og mere eksklusivt format, når det løber af stablen den 10. maj 2019.

Det er ikke længere kun en enkelt aften, man som deltager skal sætte af til awardshowet. I år vil Elle Style Awards være en modefest over tre dage med alt lige fra et gallaevent med middag og prisoverrækkelser for den danske modebranche, over en eksklusiv ’sit-down champagne frokost’ for 360 Elle-læsere til et shoppe-event, hvor Boozt.com står som hovedsponsor.

I en pressemeddelelse skriver Elle, at det nye format skal bringe læserne endnu tættere på modemagasinet, ligesom de ønsker at skabe bevægende oplevelser for alle deltagerne.

Udover varigheden og nye arrangementer vil Elle Style Awards i år også have en helt ny lokation. Valget er faldet på de meget velkendte og trygge rammer – nemlig Aller Huset, hvor modemagasinet Elle hører hjemme til hverdag.

”Efter fem fantastiske år i Koncerthuset var det tid til at afprøve noget nyt. Det gælder både i forhold til showets format, der nu foregår over tre dage, og så selve location. Vi har haft flere steder i spil, men fandt ud af, at den perfekte venue for dette års Elle Style Awards lå lige for næsen af os,” fortæller Cecilie Ingdal, chefredaktør på Elle Danmark.

Det er syvende år i træk, at Elle Style Awards hylder dansk mode.