Deas vinder administration over to danske shoppingcentre

Ejendomsforvaltningsselskabet Deas er blevet udvalgt som administrator af to danske shoppingcentre.

Ejendomsselskabet Agat Ejendomme og investeringsselskabet Capman Real Estate har netop indgået en samarbejdsaftale med ejendomsforvaltningsselskabet Deas.

Agat Ejendomme og Capman Real Estate har nemlig udvalgt Deas til at være administrator på to af landets shoppingcentre. Det drejer sig om shoppingcenteret Broen Shopping i Esbjerg, som ejes af både Agat Ejendomme og Capman Real Estate samt Sillebroen Shopping, som ejes selvstændigt af Agat Ejendomme.

Begge shoppingcentre er relativt nye på markedet, og ejerne har truffet et strategisk valg om at outsource administration og drift af centrene for at konsolidere centrenes markedsposition.

”Vi har et fast fokus på værdiskabelse og på at realisere potentialerne i vores ejendomsportefølje. I Deas har vi fundet en samarbejdspartner med en unik kompetence til at drive centre og stor erfaring inden for ejendomsadministration, udlejning, optimering af butiksmix, drift samt effektiv markedsføring, som er relevant for os,” siger Robert Andersen, der er adm. direktør i Agat Ejendomme.

Adm. direktør hos Deas, Henrik Dahl Jeppesen, er stolt over, at Deas er blevet udvalgt som administrator af de to shoppingcentre:

”Vi er stolte over, at Agat Ejendomme og Capman Real Estate har valgt Deas som samarbejdspartner. De er en yderst professionel aktør på markedet, som blandt andet har udviklet disse to veldrevne centre i en høj standard, som vi glæder os til at videreføre og styrke i markedet.”

Aftalen træder i kraft i første kvartal af 2020, hvor medarbejderne i Broen Shopping og Sillebroen Shopping overgår til Deas.