Igen i år har iværksættere mulighed for at få hjælp og sparring af kapitalstærke investorer med det formål at kunne skabe vækst i sin virksomhed. Der er netop åbnet op for ansøgninger om at komme i betragtning til Fashion Growth 2019-programmet.

Tilbage i 2017 etablerede Headstart Fashion i samarbejde med Danske Bank ’Fashion Growth’ – et vækstprogram, der skal hjælpe iværksættere med at blive bedre rustet til at kunne skabe vækst i sin virksomhed.

Nu er det endnu en gang blevet tid til at ansøge om at blive en del af vækstprogrammet, der er ledet af Christian Stadil.

Programmet har til formål at bringe både små og mellemstore mode- og livsstilsvirksomheder sammen med kapitalstærke investorer.

Headstart Fashion og Danske Bank udvælger de virksomheder, der får mulighed for at møde og præsentere deres vækstpotentiale for investorerne den 24. oktober 2019 på Aarhus Teater. Bliver man udvalgt får man inden pitchen mulighed for vejledning hos advokat og investor Carl Erik Skovgaard Sørensen.

Er man så heldig at blive en af vinderne af Fashion Growth 2019, kan man se frem til mentortimer med investorer fra investorpanelet, rådgivning ved Deloitte og strategisk sparring ved Danske Banks vækstrådgivere. Vinderen af førstepladsen får desuden et års gratis medlemskab hos Dansk Mode og Textil.

Sidste år vandt Suitsyou By Sjölin, der producerer skræddersyede jakkesæt på budget. Andenpladsen gik til Britt Sisseck for brandets skjortekoncept.

Ansøgningen skal sendes til info@headstartfashion.dk senest den 27. juni klokken 12.00.

Du kan læse mere om Fashion Growth her.