Finalisterne til talentkonkurrencen Fashion Growth 2019, der bliver afviklet af Headstart Fashion, er nu fundet.

Igen i år afvikler organisationen Headstart Fashion talentkonkurrencen Fashion Growth. Finalisterne er netop blevet offentliggjort på Headstart Fashions Facebookside. Det blev til en finaleplads for mærkerne Skintöi, Tobias Birk Nielsen, Wilgart, Labfresh, Mumutane og Rug Solid Denmark.

Vinderen af konkurrencen får et års gratis medlemskab af brancheorganisationen Dansk Mode & textil, et års gratis adgang til platformen Traede, mentortimer med udvalgte investorer fra investorpanelet, ti timers rådgivning ved Deloitte samt strategisk sparring ved Danske Banks vækstrådgivere kombineret med en finansrådgiver. Det skriver Headstart Fashion på deres hjemmeside.

De håbefulde deltagere vurderes på baggrund af et pitch, som de fremfører for et udvalg af investorer – hovedsageligt fra den danske modeindustri. Christian Stadil er eksempelvis igen at finde i udvalget af investorer, men også DK Companys direktør og medejer, Jens Poulsen, vil være klar til at udvælge det bedste produkt og den bedste pitch og dermed kåre en endelig vinder.

Vinderen offentliggøres den 24. oktober i Aarhus.