En af udfordringerne i modebranchen er kapital til vækst. Derfor afvikler Headstart Fashion, i samarbejde med Danske Bank, igen Fashion Growth-programmet, som har til formål at koble kapitalstærke investorer med virksomheder. 

Omdrejningspunktet for vækstinitiativet Fashion Growth er at sætte modevirksomheder i forbindelse med kapitalstærke investorer. Både små og mellemstore virksomheder har mulighed for at ansøge om at komme i betragtning.

”Modebranchen skaber værdi for Danmark og er kendetegnet ved mange dygtige virksomheder med høj vækst, stor eksportandel og mange ansatte. Med Fashion Growth fortsætter vi det gode samarbejde med Headstart Fashion og sætter endnu mere fokus på udfordringen med fremskaffelse af risikovillig kapital fra investorer,” udtaler Poul Nielsen, områdedirektør for Danske Banks erhvervskunder i Østjylland.

Programmet kulminerer den 24. april 2018; her møder investorerne de udvalgte modevirksomheder på Aarhus Teater i Kampmann Salen, og virksomhederne har mulighed for at pitche deres udviklingspotentiale.

Læs også: Christian Stadil er formand i nyt vækstinitiativ

Forinden skal de udvalgte modevirksomheder deltage i en workshop, hvor de bliver trænet i pitch af deres respektive vækstpotentialer. Det foregår den 4. april.

På formandsposten i Headstart Fashion sidder ejer og CEO af Thornico A/S, Christian Stadil.

“Jeg er rigtig glad for formandskabet i Fashion Growth, hvor jeg sammen med de andre investorer skal sætte retning for investeringer i modebranchen. Med dette initiativ kan vi vise, hvor meget saft og kraft der er i det danske modemiljø, og ikke mindst at man som investor har mulighed for at få en yderst god forrentning af sin investerede kapital,” fortæller Christian Stadil.

Fashion Growth 2018-programmet er opdelt i to. Første del fokuserer på up-coming designere og modevirksomheder, hvor anden del er målrettet mere etablerede modevirksomheder.

Alle modevirksomheder kan ansøge inden fristen den 14. marts 2018.