I denne uge har 300 abonnenter deltaget gratis ved pej gruppens årlige Kick Off seminar. Husk at gøre brug af dine unikke fordele som abonnent – du kan stadig nå at komme med. 

Hvert år i december holder pej gruppen Kick Off seminar i Herning og København, som er et fast årligt gratis seminar for abonnenter af husets tre medier: TØJ – Fashion & Business Trends, 365DESIGN og TID & tendenser. 300 abonnenter deltog i seminarerne i Herning og København denne uge, og tilbagemeldingerne var meget positive:

“Det var et super interessant seminar” – BTX Group

“Som altid superinspirerende at være til arrangementer hos jer” – Cameleon Creatives

“En rigtig god dag. I var fantastiske” – Nordjyske Medier

På seminaret præsenteres deltagerne for forventningerne til økonomi, forbrug og livsstil for det kommende år inden for mode, interiør, bolig, design, medier, rejser, reklame, fødevarer samt underholdning. Tendenserne ses i såvel detailhandels- som leverandørperspektiv. Seminaret er tre intense timer med fakta, forecasts og forventninger til det nye år:

  • Økonomisk opdatering inkl. forventninger til 2019 inden for livsstil og detail/nethandel
  • De største mega- og mikrotrends med konsekvens for livsstilsbrancherne
  • Total Ret@il – highlights fra bestsellerbogen om fremtidens detailhandel
  • Farve- og stiltrends inden for mode og interiør til 2019 (highlights fra SS 19 og AW 19/20)
Foto: Kick Off Herning

På grund af den store interesse kunne alt meldes udsolgt i Herning i december. Derfor arrangeres et ekstra Kick Off seminar den 8. januar i Herning. Er du abonnent på TØJ – Fashion & Business Trends, får du gratis deltagelse for én person til Kick Off seminaret. Der er få pladser tilbage, så skynd dig at sikre din plads.

Læs mere om alle fordelene ved et abonnement her