Med den nye specialudgave af TID & tendenser, der har fokus på fremtidens arbejdsmarked, kan du blive klædt på til fremtidens arbejdsplads og blive klogere på buzz-words som co-working og hyper feedback.

Det er blevet tid til endnu en ny specialudgave af TID & tendenser. Denne gang sættes der skarpt fokus på fremtidens arbejdsmarked og arbejdsplads.

Med forskellige vinkler kaster de faste tænkere i pej gruppens fremtidsbank og en række kompetente gæsteskribenter deres syn på emnet om fremtidens arbejdsmarked. Det er blandt andet skribenter som Anne Skare Nielsen, Liselotte Lyngsø, Mads Arlien-Søborg og reklamebureauet Envision, der belyser emnet.

Tidsskriftet henvender sig ikke blot kun til abonnenter på TID & tendenser, men for alle, som er interesserede i at blive klogere på fremtidens arbejdsmarked, og hvordan fremtidens arbejdspladser kan komme til at forme sig.

Derfor kan specialudgaven om fremtidens arbejdsmarked både fås som en del af et abonnement på TID & tendenser samt købes i løssalg.

Du kan få et lille sneak peek på tidsskriftet her.

Vil du have fingrene i specialudgaven? Læs mere om et abonnement på TID & tendenser eller køb af specialudgaven i løssalg her.