Den kendte midtjyske strikvirksomhed S.N.S. Herning, som er særligt kendt for sine maritime striktrøjer, erklærede sig nyligt konkurs. Men nu får familieselskabet en ny chance. 

Vi er helt tilbage i 1931, hvor den familiedrevne tekstilvirksomhed S.N.S. Herning begyndte at strikke på livet løs på hjemstavnen i Herning. Sidenhen har den klassiske strik mødt en del anerkendelse, og har blandt andet været solgt i butikker som Merci i Paris, Dover Street Market i London samt i Wood Woods butikker.

Onsdag den 6. juni 2018 skrev Herning Folkeblad, at S.N.S. Herning var gået konkurs. Historien blev fulgt op af Børsen, som beskrev nedlukningen.

I dag, fredag den 8. juni 2018, er en redningsplan dog kommet i stand, og virksomheden føres nu videre med familien Skyt ved roret. Det oplyser direktør i S.N.S. Herning, Søren Skyt, til Herning Folkeblad.

“Det lyksalige er, at det er lykkes at få stablet noget kapital på benene via familie og venner. Det er en kreds af syv personer, som har lånt midler til min hustru og jeg, så vi har kunnet lave et selskab, der overtager alle aktiver og kan sikre, at varemærket bliver i familiens eje,” udtaler Søren Skyt, som fortsætter på sin direktørpost, til Herning Folkeblad.

Med en japansk storkunde i baghånden og konkrete planer om at flytte hele den danske produktion til Letland, ser Søren Skyt  – trods alt  – positivt på fremtiden.


Kilder: Herning Folkeblad og Børsen