I ugens korte nyheder kan du læse om herretøjskæden Kaufmann, som åbner ny butik i Bruuns Galleri, om Lærke Andersen og Arkk Copenhagen, som har lanceret ny sneakerkollektion, og om Herning-virksomheden MP Denmark, der får ny salgsdirektør.

Kaufmann åbner ny butik i Bruuns Galleri

Den aarhusianske herretøjskæde Kaufmann åbner den. 17. august 2018 ny butik på hele 200 kvadratmeter i Bruuns Galleri i Aarhus. Den nye butik rykker ind på 2. sal i lokalerne, hvor Jesper Hannesbo har valgt at afstå sin Mr-butik. Henrik Kaufmann, direktør for Kaufmann, er glad for placeringen af butikken.

”Bruuns Galleri er i mine øjne Danmarks flotteste shoppingcenter, og det har fra starten været en succes på mange parametre. Bruuns Galleri er en god historie, og den vil vi gerne være en endnu større del af,” forklarer Henrik Kaufmann.

Når den nye butik slår dørene op, bliver det med seks ansatte, hvor af de fire er kendte ansigter. Heriblandt Sune Pedersen, som har været butikschef i Quint-kæden, som Kaufmann også ejer.

”Jeg glæder mig helt vildt til at starte den nye butik op, og efter flere år i Quint ser jeg frem til at skulle servicere kunder i en lidt anden aldersgruppe og et andet segment, end jeg har været vant til. Og forhåbentlig er mange af de kunder, jeg har haft gennem årene i Quint nu blevet så voksne, at de er klar til at rykke med mig over på den anden side til Kaufmannbutikken, fortæller Sune Pedersen.

Kaufmann har i forvejen 20 butikker rundt om i hele Danmark, og i Bruuns Galleri har Kaufmann allerede Axel og Quint.

Kaufmann: Sune Pedersen

Lærke Andersen og Arkk Copenhagen laver iøjefaldende samarbejde

Den danske designer Lærke Andersen og sneakerbrandet Arkk Copenhagen er gået sammen i et designsamarbejde om en sneakerkollektion.

Kollektionen blev vist frem til Copenhagen Fashion Week og består af tre silhuetter. To modeller i et tidstypisk sokkedesign, som slanger sig langs benet og når helt op over knæet, samt et par med lavt skaft. Lærke Andersen er kendt for at være ekstremt dygtig til at udtrykke sig æstetisk, og hendes design bygger på et univers, hvor kvinder kan klæde sig med sportsinspireret tøj, som udstråler coolness og kvindelighed.

Sneakerkollektionen er lavet i begrænset antal og vil kun blive solgt ved udvalgte forhandlere.

Sneakerkollektion af Arkk Copenhagen og Lærke Andersen
MP Denmark får ny salgsdirektør

Herning-virksomheden MP Denmark opjusterer organisationen med ansættelsen af den nye salgsdirektør, Lars Ellebæk, som virksomheden håber vil sætte skub i salget. Det udtaler administrerende direktør hos MP Denmark, Morten Bundgaard, i en pressemeddelelse.

MP Denmark har fokus på kvalitetsstrømper og strømpebukser og råder over mærkerne MP Kids, MP Woman, MP Crafted Garments og Sneaky Fox, som både henvender sig til børn og kvinder. Den nye salgsdirektør kommer fra et job som International Sales & Finance Manager hos børnetøjsbrandet Marmar Copenhagen.

Morten Bundgaard oplyser i pressemeddelelsen, at han håber på, at Lars Ellebæk kan løfte virksomheden til næste niveau, og at der vil opstå et godt sammenspil mellem det nuværende team og den erfarne Lars Ellebæk, som tiltræder stillingen senest den. 1 oktober 2018.

MP Denmark