Stifterne af Oslo Runway, Ditte Kristensen, Ida Jordet Lamond, Katrine Kvalsund og Kristina Nordbæk, får nye ejere ombord i selskabet, og en ny formand er endvidere valgt til bestyrelsen.

I løbet af de sidste par år har Oslo Runway stræbt efter at etablere sig som den primære arena for at fremme norsk mode, og har fået stor opmærksomhed i medierne både i Norge og i udlandet.

Tidligere var Oslo Runway hos PR-bureauet ’THIS IS PR’, men er nu etableret som et separat firma. Oslo Runway har nyligt valgt en ny bestyrelse, hvor den tidligere generalsekretær for Plan Norge, Sandro Parmeggiani, er stemt ind som formand.

Oslo Runway fungerer som en presseplatform for nationale og internationale presse- og opinionsledere samt som en netværksarena for norske mode- og livsstilsmærker, virksomheder, studerende, indkøbere, samarbejdspartnere og publikum.

Det nye selskabs fokus bliver at skabe kommercielle muligheder på tværs af ovenstående krydspunkter og samtidig inddrage forbrugerne direkte.

Fremadrettet bliver der oprettet en ressourcegruppe bestående af repræsentanter fra den norske modearena, som i tæt samarbejde med Oslo Runway vil arbejde for at sikre, at Oslo Runway er så tæt på branchens behov som overhovedet muligt.


Ejere i det nye Oslo Runway:
Active Brands, Norwegian Fashion Hub, Varner samt stifterne af Oslo Runway; Ditte Kristensen, Ida Jordet Lamond, Katrine Kvalsund og Kristina Nordbæk.

Bestyrelsen:
Formand:
Sandro Parmeggiani – Rådgiver

Bestyrelsesmedlemmer:
Glenn Veiby – Formand hos Norwegian Fashion Hub
Linda Refvik – Managing Director, Days Like This, Varner
Ida Jordet Lamond – Partner og City Manager hos THIS IS PR
Øystein Bråta – Managing Director Nordic, Active Brands
Linnea Svensson – Bæredygtighedsrådgiver Konglomerat.