Det er efterhånden ved at være en tradition, at pej gruppen hvert år afholder en heldagskonference, der stiller skarpt på fremtidsnavigation, strategi og ledelse.

Den 10. marts 2020 inviterer pej gruppen for sjette år i træk indenfor til en inspirerende og informationsgivende dag.

Kom med på pej gruppens strategikonference og oplev blandt andre:

  • Lars Sander Matjeka, som netop er fratrådt som CEO hos Aller. Han vil tale om strategi og ledelse i store organisationer.
  • Mød også Jysk-koncernens nye topchef, Jan Bøgh, som anses som den mest indflydelsesrige mand i en af Danmarks største kæder.
  • Louise Byg Kongsholm, trendforsker og ejer af pej gruppen er forfatter til en lang række bøger om forbrugeradfærd, detailhandel og trendforskning. Hun præsenterer for første gang livsfaserne som et  strategisk værktøj på dette års strategikonference.
  • Mette Kjølbro Hald er Head of Business Excellence i IIH Nordic og har haft ansvaret for at implementere mange af de tiltag, der har været med til at muliggøre virksomhedens 4-dages arbejdsuge.

Oplev hele syv aktuelle foredragsholdere, der alle har et relevant perspektiv og/eller personlig erfaring med strategiarbejde og ledelse i en omskiftelig og krævende verden.

Datoen er den 10. marts i Herning – skal du nå at have en plads?

Book billetter og læs mere om arrangementet her.