Salling Rooftop Aalborg vinder ærefuld pris

På Arkitekturens Dag i Aalborg blev Salling Rooftop Aalborg kåret til årets mest utraditionelle byrum.

Det er kun lidt over et år siden Salling Rooftop Aalborg slog dørene op for sin spektakulære tagterrasse med panoramaudsigt over byens tage og nye havnefront. Siden da har mere end en halv million gæster besøgt byens nye uderum. Nu har den populære attraktion modtaget prisen for det mest utraditionelle byrum på Arkitekturens Dag i Aalborg.

Begrundelsen for at Salling Rooftop Aalborg løb med sejren var blandt andet, at Salling Group har fulgt op på succesen fra Aarhus. Tendensen med at bygge tagterrasser giver byerne nye mødesteder. Tilbygningen er offentlig tilgængelig, og varehuset giver dermed noget tilbage til byen. Tagterrassen er udført i gedigne materialer med sans for detaljerne, og der er sørget for opholdsmuligheder i alt slags vejr.

Det er dermed andet år i træk at Sallings direktør Marianne Bedsted kan tage den ærefulde arkitekturpris med hjem til Salling Stormagasiner. Sidste år blev Salling Rooftop Aarhus nemlig kåret af Aarhus kommune.

”Både nordjyder og turister fra ind- og udland har taget rigtig flot imod Salling ROOFTOP, og vi er meget stolte over, at vi har kunnet give byens borgere et anderledes byrum. Det er en stor hæder, som ROOFTOP nu har fået, og vi håber, at endnu flere får lyst til at lægge vejen forbi,” siger Marianne Bedsted.