Årets sidste trykte udgave af branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends er udkommet. I TØJ nr. 4 2018 kan du læse om alt fra Top 150 over branchens bedst indtjenende virksomheder, til et tema om strømper, og virksomhederne bag. Læs bladet online her.

I årets sidste udgave af branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends kan du som sædvanlig læse den årlige Top 150 over modebranchens producenter og agenter. Her sætter vi fokus på branchens bedst indtjenende og på højdespringere og maveplaskere samt perspektiverer resultaterne til den generelle økonomiske udvikling.

Men denne udgave handler ikke kun om Top 150. Du kan også læse portrætter med tre spændende brancheaktører: Matinique, Postyr og Núnoo. Vi bringer også et tema om strømper, hvor vi sætter fokus på MP Denmark, Dear Denier og Falke.

Derudover byder årets sidste udgave på et tema om farvetrends, hvor vi stiller skarpt på colour forecasing og giver et indblik i, hvordan de to danske brands Résumé og Knowledge Cotton Apparel arbejder med farver. Du kan også blive klogere på kerneforretningen på nettet og storyliving i de fysiske butikker.


Branchebladet sendes fysisk til alle abonnenter, som også kan læse bladet online i e-pages.

Er du ikke abonnent? Læs mere om et abonnement på branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends her.