Lund/Bugge Fonden uddeler i samarbejde med Wear endnu en gang rejselegater til afgangsstuderende på de danske designskoler.

Der er igen i år fire heldige designstuderende fra enten VIA, Designskolen Kolding eller Kunstakademiets Designskole, der får tildelt et legat hver på 6.000 kroner. Legatet uddeles af Lund/Bugge Fonden i samarbejde med brancheorganisationen Wear.

Legatet skal bruges på en rejse, hvor de designstuderende kan komme ud i verden og samle inspiration og viden om mode, tekstil og design.

For at kunne ansøge om legatet skal man afslutte sin designuddannelse i 2019.

De ansøgende designere vil blive vurderet ud fra forskellige kriterier med fokus på håndværk, materialebrug og kreativt synspunkt.

Det er et erfarent panel, som skal vurdere designerne. Panelet består ligesom tidligere år af Margrethe Dal Lehmann, der er indkøbsdirektør i Magasin du Nord, Adam El-Zayat Hjorth, der er Strategic Sales and Marketing Consultant, samt Nikolai Klausen, der er bestyrelsesmedlem i Lund/Bugge Fonden og direktør i Wear.

For at komme i betragtning til et legat skal man sende sin ansøgning til Lund/Bugge Fonden ved bestyrelsesmedlem Nikolai Klausen.

Ansøgningsfristen er den 30. april 2019. De fire legatmodtagere vil få direkte besked den 15. maj 2019, hvorefter deres navne vil blive offentliggjort på Weardenmark.dk.

Læs mere her.