Annoncørbetalt indhold

At vækste din virksomhed kommer normalt med en række udfordringer. Du har brug for midler til at investere i markedsføring, ansættelse af folk og bestilling af varer. Der findes en række muligheder, og de har alle deres fordele såvel som ulemper. Her er en oversigt over almindelige finansieringsalternativer.

Traditionelle banklån

Banklån er en god mulighed for større, etablerede virksomheder. Men banker har en tendens til at være mindre gunstige over for mindre eller virksomheder i vækstfasen. Og som du måske forventer, har godkendelsesprocesser en tendens til at være langsommelige – så du skal sandsynligvis vente et par uger, før du hører tilbage. Derudover er der en lang række banker at arbejde sig igennem, hvilket gør processen endnu mere besværlig.

Kapital finansiering

At få en kapitalindsprøjtning fra investorer kan være et godt forslag til din virksomhed og inkluderer normalt værdifulde råd om, hvordan man udvikler sig og vokser – men med en kapitalindsprøjtning følger udvanding og slip af kontrol til en vis grad.

Indtægtsbaseret finansiering

RBF (revenue based financing) er en god måde at få vækstkapital uden udvanding, men tilbage betalingsbetingelser kan være ret aggressive og med relativt høje renter.

Personlige midler

Ikke alle har personlige midler til rådighed for, at dette er en mulighed – men selvom der er det, skal du være opmærksom på, at dette indebærer en masse risici og usikkerhed.

Treyd – finansiering af leverandørfakturaer

Med Treyd kan virksomheder i vækst finansiere deres leverandørfakturaer og udskyde tilbagebetalingen op til fire måneder. Det giver en indsprøjtning af kapital uden at skulle opgive ejerskabet af virksomheden. Treyd finansierer dog kun leverandørfakturaer, så du får ikke penge at bruge frit.

At ansøge om en kredit hos Treyd koster ingenting – du får typisk svar inden for 24 timer. Treyd opkræver kun et fast gebyr oven på hver finansieret faktura, som tydelig angives, før du foretager en ordre.

Få det boost, du har brug for, til at vækste din virksomhed uden at bruge din privatøkonomi, opgive ejerskab eller gå med til komplicerede tilbagebetalingsordninger. Læs mere på Treyd.io.

Foto: Pexels