Annoncørbetalt indhold

Med den nye Val:ue fagmesse fra 18. til 20. januar 2022 føjer Messe Frankfurt nu for første gang det forretningsfølsomme kvalitetsmodesegment til den kommende Frankfurt Fashion Week.

Val:ue er den nye forretningsplatform, der slutter cirklen på Frankfurt Fashion Week med sit fokus på mainstream kvalitetsbrands – og viser, hvordan branchen er blevet radikalt gentænkt: Ved at etablere forsyningskæder for mode og kvalitet for fremtiden. Ved at afdække nye markeder og vækstmuligheder. Og ved at gøre ændringerne i volumenmodemarkedet til en succes.

Val:ue forbinder de forskellige besøgsgrupper som detailhandlere, white label og private label indkøbere med etablerede brands og fremadstormende nye uafhængige labels: med et inspirerende udvalg på en kompakt handels- og forretningsplatform – og i tæt samarbejde med de etablerede Frankfurt Fashion Week formater udgør det en perfekt on-stop-shop løsning.

 

Apparel Sourcing in fashion: en ny platform for kontraktproduktion

I lyset af de udfordringer som er resultatet af branchens bæredygtige transformation og de nuværende geografiske ændringer i værdikæden, bringer Val:ue emnet indkøb på banen på messen – med fokusområdet Apparel Sourcing in fashion.

Nu, hvor fordelene ved at handle lokalt – som reducerede transportomkostninger på grund af de kortere afstande, større fleksibilitet og hurtigere levering – er blevet stadig mere vigtigt de seneste år, er fokus for denne nye platform for kontraktproduktion på kvalitetsleverandører i Europa og dets nabolande.

Det gør Apparel Sourcing in fashion til et af de mest interessante bestemmelsessteder på Frankfurt Fashion Week for alle, der leder efter passende partnere til produktion af kollektioner og private labels.

 

Vær med hvor fremtiden formes – på Val:ue fra den 18. til 20. januar 2022.

 

Foto: Val:ue