Annoncørbetalt indhold

MOJOMOTO klarer 3D-processen for dig – så du kan gøre det, du er bedst til.

MOJOMOTO fremstiller salgbare, virkelighedstro digitale fashion samples med ultrakort leveringstid – uden at det kræver investeringer i software, grej eller mere personale for deres kunder. For hele processen outsources til MOJOMOTO. Dermed gør de det nemt for virksomhederne, at tage et stort skridt videre i arbejdet med at gøre udviklingen af nye kollektioner til indsalg mere bæredygtige.

“Ved at vælge en 3D-løsning fra MOJOMOTO, får man flere helt åbenlyse fordele,” forklarer Lars Rahbæk, som er direktør og medejer af MOJOMOTO, og fremhæver:

Designudviklingen er meget nemmere: “Med MOJOMOTOs setup kan kunden følge med i processen, komme med korrektioner og se resultatet med det samme. Alt foregår digitalt hos MOJOMOTOs dygtige team.”

 

Mojomoto 3d salgsprøver
Med 3D salgsprøver kan du designe i dag og modtage første ordre i overmorgen.


Få en salgbar salgsprøve på to dage:
“Med en 3D-løsning fra MOJOMOTO går der typisk under to døgn, fra 1. designudkast – til et færdigt, godkendt 3D-billede af en style ligger klar til indsalg, modsat den traditionelle produktionstid af fysiske prøver på gennemsnitligt fem uger.”

Det miljømæssige aspekt: “Der er væsentlige besparelser på ressourcer, fordi forbruget af metervarer, energi og transport til og fra produktionsstedet bliver skåret væk.”

Fagre nye digitale verden: “Folk er blevet vant til at købe ind via digitale platforme; det gælder også indkøbere. MOJOMOTOs digitale billeder er så detaljerede, at man får en nøjagtig fornemmelse af, hvordan snit og pasform er, og hvordan stoffet falder i forhold til kvalitet, vægt og materialesammensætning.”

Lækker digital præsentation: “Vi tilpasser præsentationer, så de matcher kundernes DNA. Vi kan udvikle avatars – virtuelle mannequins – eller 360° billeder med fokus på de vigtigste detaljer. Vi kan gøre præsentationer til en ekstra sælger, og endda med speak på mere end 25 sprog.”

 

Med detaljerede 3D billeder opnår MINI A TURE en realistisk oplevelse af deres designs.

Spændende muligheder i samarbejdet

Gennem det seneste år, har der været stor interesse for MOJOMOTOs 3D-løsninger, og mange kunder er allerede godt i gang med at tune ind på en mere klimavenlig vej i produktionsprocessen. Én af dem er børnetøjsvirksomheden MINI A TURE, der både er GOTS certificeret og B Corp Certificeret, og som især i de seneste tre-fire år har fokuseret på at producere bæredygtigt overtøj til børn. CCO Sofia Issakainen fortæller:

“Når det handler om at gøre en forskel i verden, handler det også om klimaaftrykket. Derfor var det meget relevant for os at indlede et samarbejde med MOJOMOTO. Vi har fået udviklet en række salgsprøver, og det har helt igennem været en fin proces. Vi ser mange spændende muligheder i samarbejdet, blandt andet fordi man jo kun har ét shot i forhold til prøver. Og der kan ske mange ting, hvis man bruger fysiske prøver – måske er de ikke blevet som forventet, eller måske når de ikke frem til tiden. Så også her er 3D-tegninger en rigtig god mulighed.”

 

Ønsker du at høre nærmere om mulighederne med 3D, så kontakt Lars Rahbæk tel. 21 63 42 43 eller email support@mojomoto.eu