Annoncørbetalt indhold

Ankorstore er online markedspladsen, der støtter lokal handel og giver tusindvis af brands chancen for at sælge deres produkter gennem 250.000 europæiske forhandlere.

De ujævne spilleregler i detailhandlen har længe betydet, at de mindre butikker er blevet overskygget af giganterne, ligesom mange brands har haft svært ved at finde realistiske eksportmuligheder for at komme ud i Europa. Men det var før, Ankorstore kom ind i billedet med sin løsning, som giver uafhængige forhandlere og brands mulighed for at vokse og konkurrere på globalt plan.

“Vores mission er at justere spillereglerne og styrke de her spillere. Vi ønsker, at mindre forhandlere skal kunne tjene penge på små mængder af unikke brands, som ikke kan købes overalt. Det er det modsatte af, hvad detailhandelen længe har gjort,” siger Pierre-Louis Lacoste, en af ​​Ankorstores fire medstiftere.

Det udsagn bliver bakket op af Nicolas D’Audiffret, en anden af de fire medstiftere af Ankorstore, der også påpeger vigtigheden af at støtte de små butikker, der har stor betydning for hele oplevelsesøkonomien, rejselysten og fornøjelsen ved at besøge både store og små byer og lokalområder.

“Det er blandt andet de mange lokale forhandlere, der skaber charmen ved vores europæiske byer og mindre samfund. Vi ønsker at støtte væksten af ​​disse forhandlere i de kommende år,” udtaler Nicolas D’Audiffret.

Tid til et skifte i detailverdenen

Visionen er et vitaliseret økosystem for handel under sloganet “rewild retail” og vil blive opnået ved hjælp af smart teknologi. Ankorstore hjælper med alt fra at finde kunder og leverandører og administration til logistiske udfordringer og betalingsgarantier. Og det virker. I dag har virksomheden 331 danske brands, der er live på Ankorstore og over 1500 registrerede danske forhandlere.

”Hos Mellow Chocolate har vi oplevet samarbejdet med Ankorstore som virkelig positivt. Eksempelvis hjalp det til en hel del ekstra aktivitet omkring julesalget. Men det er særligt logistikken og distributionspriserne, der har fungeret godt. Det gør bestemt en forskel for en virksomhed som vores. Og så giver Ankorstore naturligvis også rigtigt gode muligheder for at teste nye markeder af,” udtaler Jacob Kaya, grundlægger af Mellow Chocolate.

Bedre muligheder, bedre betingelser og mere salg

Med Ankorstore modtager forhandlere 30 dages betalingsbetingelser og hurtig levering. De undgår at bruge enorme mængder tid på at lede efter de rigtige og relevante brands, endeløse forhandlinger med distributører eller bekymre sig om at have for meget på lager. Med en lav minimumsordremængde får de mulighed for at teste den lokale efterspørgsel.

Ankorstore samler i dag over 20.000 højkvalitetsmærker fra 33 lande i Europa, som tilbydes gode vilkår og garantier. Udover en nemmere måde at sælge deres produkter til butikker rundt om i Europa, dækker Ankorstore en stor del af fragtomkostningerne.

“Vi forstår de mindre forhandleres behov, fordi vi selv har været der. Ved hjælp af vores passion for og ekspertise inden for detailhandel og e-handel ønsker vi at få forbrugeren til at genopdage fornøjelsen og glæden ved lokal handel. Vi vil starte en bevægelse, skabe et paradigmeskifte, hvor alle involverede i denne type detailhandel har en vigtig rolle at spille,” slutter Pierre-Louis Lacoste.

Om Ankorstore

Ankorstore forbinder uafhængige brands med lokale butikker og detailhandlere. Ankorstore giver detailhandlere de rigtige værktøjer og forretningsbetingelser til at vokse og styre deres forretning og giver brands mulighed for at udvikle deres engrosforretning i hele Europa. Aktuelt arbejder Ankorstore med mere end 250.000 uafhængige retailere og 20.000 brands på tværs af 33 lande i Europa og Storbritannien. Den uafhængige sektor udgør mere end 1 mia. euro i Europa og har omkring 2 millioner uafhængige retailere. Ankorstore har rejst 365 mio. euro på sine første to år på markedet.

Ankorstore blev grundlagt i november 2019 af fire e-handels-iværksættere: Pierre-Louis Lacoste (tidligere chef for Etsy), Nicolas d’Audiffret og Nicolas Cohen (grundlægger af A Little Market) og Mathieu Alengrin (tidligere teknologichef hos Vestiaire Collective). Virksomheden har kontorer i Paris, London, Amsterdam, Berlin og Stockholm.

Ankorstore AB
WeWork, Malmskillnadsgatan 32, 11151 Stockholm
Email: hello@ankorstore.com
Læs mere på: www.ankorstore.com