Annoncørbetalt indhold

Værdien ligger i detaljerne af den komplette brandidentitet.

Studio 9 skaber rammerne for en unik kundeoplevelse, der tager udgangspunkt i din brandidentitet. Fra det totale koncept til den helt lille detalje danner Studio 9 helheden i din brand-fortælling med skræddersyede løsninger.

”Vi vil have simple løsninger, der bidrager til de bedste resultater,” fortæller Adam Christian Dantzer, medstifter af Studio 9 Denmark A/S.

Helt fra idé og design til produktion og levering kan Studio 9 transformere dine visioner til en bred vifte af produkter såsom retail-koncepter, mannequiner, shop fixtures og emballage, samt alle kategorier indenfor trim.

Det handler om at skabe et miljø og en identitet, der fortæller den fulde brandhistorie, som kunderne kan relatere til. Studio 9 undervurderer aldrig detaljens betydning.

Lokal tilstedeværelse på et globalt plan

Det er vigtigt at være tilstede, hvor det betyder noget – det gælder både hos kunder og leverandører. Det er grobunden for vedvarende og stærke relationer. Studio 9 har afdelinger med dedikerede medarbejdere indenfor design, salg, service og compliance. Disse holder til i den gamle toldbygning på havnen i Horsens. Produktion, kvalitetssikring og levering varetages af kollegaer på egne indkøbskontorer i de vigtigste produktionsmarkeder i Asien og Europa. Alle kontorer er en del af familievirksomheden Nine United.

”Ånden er stadig som i en lille virksomhed, og derfor er nærheden gennemtrængende på tværs af kontinenter,” siger Adam Christian Dantzer.

Invester i tryghed, der optimerer din værdikæde

Nærhed er et kerneprincip, der betragtes som den vigtigste faktor for et trygt og succesfuldt samarbejde. Med Studio 9 får du realiseret dine forretningsbehov og sikret kvalitet i alle aspekter frem til levering og modtagelse – Studio 9 tilbyder en simplificering og optimering af produktudviklingen i samtlige led af værdikæden, hvilket er en opgave, der varetages med store ambitioner såvel som stor ydmyghed.

”Vores mål er at skabe bæredygtige forretningsforbindelser med troværdige partnere. Vi har store ambitioner, men agerer altid med en ydmyg og transparent tilgang,” pointerer Adam Christian Dantzer.

 

Opdag mere om Studio 9

Gå på opdagelse i kreative projekter, og bliv inspireret af Studio 9’s kollektioner på Instagram-profilen @studio9denmark eller læs mere på hjemmesiden www.studio-9.dk – Kontakt på mail studio9@nineunited.com eller tlf. 42 82 00 00.

 

Foto: STUDIO 9