New Nordic Brandhouse-brandet Blanche har efter stærke overvejelser valgt at omstrukturere ejerkredsen. Melissa Bech bliver ansvarlig for brandet, og så er der ansat en ny designer. 

Medstifter og nu forhenværende designansvarlig for Blanche Mette Fredin forlader det bæredygtige modebrand Blanche efter stærke overvejelser fra moderselskabet New Nordic Brandhouse. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Tilbage står den anden medejer, Melissa Bech, som fremadrettet får titlen som Brand Director og skal være ansvarlig for brandets udtryk og udvikling.

“Melissa har de sidste tre år skabt succes og et stærkt brand i Blanche, som ejerkredsen ser et stort uudnyttet potentiale i,” skriver virksomheden.

I stedet har Melissa Bech fået en ny designer med på Blanche-holdet.

“Vi har netop ansat Louise, som er en international profil, der har arbejdet med Alexander Mcqueen og Jonathan Saunders samt haft sit eget brand i ti år. Senest kommer hun fra en stilling som chefdesigner hos Second Female,” oplyser virksomheden, der fortsætter:

“Louise har en fantastisk arbejdsgang og et stærkt netværk hos nogle af de bedste producenter inden for vores kategori. Og så er hun eminent dygtig til at forstå et globalt marked og de stærkeste tendenser – specielt inden for bæredygtigt design.”

Foto: Blanche