I en længere periode har Copenhagen Fashion Week ledt efter en ny direktør. En række spændende profiler har været i ansøgerfeltet, men det endelige valg faldt på Cecilie Thorsmark.

I en pressemeddelelse løfter Copenhagen Fashion Week nu sløret for sin nye adm. direktør. Efter en grundig ansættelselsproces har bestyrelsen i Copenhagen Fashion Week nu fundet afløseren for den tidligere direktør, Camilla Frank. Den nye adm. direktør bliver 35-årige Cecilie Thorsmark, som seneste den 1. november skal overtage ansvaret for driften og videreudviklingen af Københavns modeuge.

Cecilie Thorsmark har tidligere været presse- og kommunikationschef i Danish Fashion Institute og netop Copenhagen Fashion Week, og har de seneste to år været ansat som kommunikationsdirektør i Global Fashion Agenda. Den nye direktør ser frem til at starte i sit nye job.

”Jeg er henrykt for at vende tilbage til Copenhagen Fashion Week. Jeg glæder mig meget til at påtage mig det store ansvar, der ligger i at videreudvikle, styrke og fremtidssikre modeugen. Jeg mener, at Copenhagen Fashion Week har et endnu større potentiale, og derfor vil jeg blandt andet arbejde for at styrke modeugens bæredygtige profil og skabe en international platform med skandinavisk mode som drivkraft,” siger Cecilie Thorsmark, der er uddannet Cand.merc. i Marketing Communications Management fra Copenhagen Business School.

Gennem sit tidligere arbejde har Cecilie Thorsmark opbygget et indgående kendskab til modebranchen. Noget som Thomas Klausen, direktør i brancheorganisationen Dansk Mode & Textil og næstformand i Copenhagen Fashion Weeks bestyrelse, fremhæver som en stor styrke:

”Cecilie Thorsmark har dyb indsigt i, hvad det vil sige at drive en modeuge, ligesom hun besidder gode kommunikative evner og har en stærk international profil. Hun er vant til at arbejde i en international organisation, taler flere sprog flydende og har en imponerende historik, når det kommer til at tiltrække international interesse for events på dansk grund. Copenhagen Fashion Week er allerede en international begivenhed, men jeg er overbevist om, at Cecilie kan bidrage til at styrke den position yderligere.”

Udover offentliggørelsen af den nye adm. direktør sker der også andre organisatoriske ændringer hos Copenhagen Fashion Week. Bestyrelsesformand Jacob Kampp Berliner udtræder af bestyrelsen og erstattes af den nuværende næstformand Thomas Klausen, som vil fungere som bestyrelsesformand indtil den kommende generalforsamling.