Tina Drøhse er den 1. november 2019 tiltrådt stillingen som Sales Director hos det danske modebrand Gestuz.

Det danske modebrand Gestuz, der i anledning af sit 10-års jubilæum sidste år åbnede sin første butik nogensinde, har fået ny Sales Director. Det er Tina Drøhse, der fremover skal drive salgsafdelingen hos modebrandet. Det oplyser Gestuz i en pressemeddelelse.

Tina Drøhse kommer fra en stilling som Sales Director hos modebrandet Munthe og har tidligere gjort karriere hos Bestseller som Brand Sales Manager og Regional Manager. Hendes fokusområde hos Gestuz bliver at sørge for vækst i eksisterende markeder og i et internationalt perspektiv.

”Jeg er utrolig glad for at blive en del af Gestuz-teamet, der består af så mange ildsjæle. Der ligger et spændende potentiale i brandet lige nu i forhold til vækst, og jeg ser frem til at yde mit for den fortsatte udvikling,” udtaler Tine Drøhse.

Også hos Gestuz glæder man sig over ansættelsen.

”Vi er utroligt glade for at have fået en profil som Tina Drøhse med på holdet. Hun har stor erfaring inden for salg, men samtidig også en forståelse for modeverdenen. Den kombination er essentiel for os i takt med vores ønske om at øge brandkendskabet rundt om i verden. Hun kommer til at have en afgørende rolle for vores videre vækst både nationalt og internationalt,” udtaler Creative Director hos Gestuz, Sanne Sehested.