Et nyt kapital er startet for Mette Lind Jensen, der har skiftet jobbet hos modevirksomheden Samsøe Samsøe ud med en stilling hos den eksklusive smykkevirksomhed Sophie Bille Brahe.

“Fredag var min sidste dag hos Samsøe Samsøe, og den var fuld af blandede følelser. Jeg siger farvel til fire gode år hos en arbejdsplads, der har givet mig fantastiske muligheder, hvor jeg har udviklet mig såvel professionelt som personligt. Jeg siger også farvel til de mest kompetente og støttende kolleger, som har været fantastiske sparringspartnere og givet mig så mange gode minder.”

Sådan lyder Mette Lind Jensens farvel til modevirksomheden Samsøe Samsøe efter fire års ansættelse, hvoraf de to seneste har været i stillingen som CSR og Sustainability Manager med ansvaret for at udvikle og implementere Samsøe Samsøes CSR-strategi.

Foto: Mette Lind Jensen

Fredag den 30. oktober 2020 havde Mette Lind Jensen sidste dag hos Samsøe Samsøe og mandagen efter første dag hos den eksklusive smykkevirksomhed Sophie Bille Brahe.

“Jeg drives af nye udfordringer, og derfor valgte jeg, at tiden var inde til at udfordre mig selv med mere ansvar og en delvis ny branche. En branche, hvor der ligesom i modeindustrien også er behov for transparens,” forklarer Mette Lind Jensen til TØJ,

Mette Lind Jensen er tiltrådt stillingen som Head of Production & CSR hos Sophie Bille Brahe.

“Jeg glæder mig til at arbejde hos Sophie Bille Brahe, hvor mulighederne er store, og hvor jeg har mulighed for at få en stor berøringsflade på tværs af afdelinger. Jeg får ansvaret for at styrke samarbejdet med vores leverandører og optimere disse processer internt samt udvikle og implementere en CSR-strategi i virksomheden,” lyder det fra Mette Lind Jensen, der tiltrådte den nye stilling mandag den 2. november 2020.

Foto: Sophie Bille Brahe