Hun har haft ansvaret for at udvikle sportstøjet til kvinder hos Nike. Nu rykker hun videre som designchef i en anden amerikansk modevirksomhed.

Jessica Lomax. Det er navnet på kvinden, der fra den 9. december 2020 tiltræder stillingen som Executive Vice President, Global Head of Design hos modevirksomheden Calvin Klein. Det fremgår i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra en stilling som Senior Creative Director for Women’s Sportswear Apparel i Nike. Før det har hun arbejdet for Puma og har også været konsulent for en række sports- og fashionbrands.

Jessica Lomax skal stå i spidsen for Calvin Kleins globale designstrategi og udstikke den kreative retning for alle forretningsområder, herunder licenshavere.

“Jessica har en fantastisk evne til at skabe klare produktvisioner med rødder i vores unikke brand-dna og forbrugernes interesse. Jeg er overbevist om, at vores produkter vil fortsætte med at blive mere forbrugerfokuserede, bæredygtige og inkluderende under hendes ledelse,” lyder det fra Cheryl Abel-Hodges, der er CEO i Calvin Klein.

Foto: Calvin Klein