Det er forhenværende Sales Director David Skjødt, der indtager pladsen som CEO hos Mos Mosh, efter Thomas Schwartz forlod stillingen fra den 1. september. Jagten på en ny salgsdirektør er nu sat ind.

Den 1. september 2021 meddelte brancheprofilen Thomas Schwartz, at han fratrådte stillingen som CEO i modevirksomheden Mos Mosh efter mindre end et år på posten.

I stedet meddelte Thomas Schwartz, at Sales Director David Skjødt ville overtage rollen som CEO, og det er nu bekræftet af virksomheden.

“Jeg bekræfter hermed, at Thomas Schwartz er stoppet hos Mos Mosh som CEO, og at David Skjødt indtager posten som CEO permanent,” lyder det fra en talsperson fra Mos Mosh, der fortsætter:

“David Skjødt har været med på Mos Moshs rejse siden 2013. Han kender virksomheden ind og ud og har dna’et helt ind i knoglerne. Vi glæder os til den fremtidige rejse, som vi nu skal på.”

 

Modevirksomheden har nu igangsat jagten efter en ny profil som Sales Director.

“Vi er i øjeblikket ved at finde en ny Sales Director, nu hvor David overtager som CEO. Hans stedfortræder er endnu ikke fundet,” lyder det.

Thomas Schwartz tiltrådte stillingen som CEO i november sidste år, efter stifter og ejer Kim Hyldahl ønskede at trække sig tilbage fra den daglige ledelse. Thomas Schwartz har i et opslag på Linkedin selv meddelt, at han er fratrådt stillingen grundet et behov for øget tilstedeværelse i familielivet.

Foto: Mos Mosh & David Skjødt