Det er ikke en gang et år siden, at Thomas Schwartz tiltrådte stillingen som CEO i modevirksomheden. Nu har han overleveret CEO-titlen til medejer og Sales Director David Skjødt

“Jeg har behov for en øget tilstedeværelse i mit familieliv og har taget en stor beslutning.”

Sådan skriver Thomas Schwartz i et opslag på Linkedin, hvor han meddeler, at han fratræder som CEO i modevirksomheden Mos Mosh fra og med dags dato.

“Privat har jeg en udvidet forældreopgave, som over tid er vokset i en sådan grad, at den ikke længere går hånd i hånd med ansvaret som CEO for Mos Mosh,” skriver han videre.

Thomas Schwartz oplyser, at han overleverer CEO-titlen til medejer og Sales Director David Skjødt og takker Mos Mosh-teamet – med vemod – for den tid, han har haft i virksomheden:

“Mos Mosh-teamet og vores rejse er fantastisk og noget, jeg ikke har lyst til at slippe og være foruden. På nogen måde. Men det må være sådan. Og jeg ønsker alle alt det bedste fremadrettet.”

Thomas Schwartz tiltrådte stillingen som CEO sidste år i november, efter ejer Kim Hyldahl trak sig tilbage fra den daglige ledelse.

TØJ – Fashion & Business Trends vil forsøge at indhente kommentarer fra Mos Mosh vedrørende planer for fremtiden.

Foto: Thomas Schwartz