Herretøjsbrandet NN07 har rekrutteret to nye direktører. De skal hjælpe med at strømline brandets kreative udtryk og styrke den internationale vækst.

Det danske brand NN07 har ansat to nye ledere: Den svenske designer Christopher Bastin som Global Creative Director og Jonas Bach som Global Commercial Director.

“Det er ikke nemt at finde de rigtige mennesker til at udfylde stillinger som disse, men både Christopher Bastin og Jonas Bach har været på listen i et stykke tid, og vi er meget glade for, at de nu er en del af temaet,” fortæller stifter og Brand Director hos NN07, Victor Lindh, i en pressemeddelelse.

NN07 er kendt for sine store markedsandele i retailsegmentet inden for chinos og outerwear. De to nye direktører skal hjælpe med at strømline brandets kreative udtryk og samtidig styrke den internationale position og vækst.

Christopher Bastin har tidligere arbejdet hos Gant i 11 år, hvor han var med til at skabe brandet Gant Rugger. Derudover har han erfaring fra H&M, Whyred og Acne. Jonas Bach har mere end 19 års erfaring fra G-star International, hvor han har arbejdet inden for salg, retail og marketing.