Modevirksomheden Comfy Copenhagen opruster ledelsen og ansætter en ny PR-chef.

Comfy Copenhagen har ansat en ny PR-chef. Det er Lotte Reimer, der fremover skal stå i spidsen for modevirksomhedens PR.

Lotte Reimer kommer fra en stilling som adm. direktør i Parken og har meget erfaring indenfor især PR, events, salg og ledelse. Målet med ansættelsen er at styrke kommunikationen ude i verden – specielt i Tyskland og Skandinavien.

”Vi er utrolige glade for at have fået en så stærk profil som Lotte Reimar med på Comfy-holdet. Lotte har en fantastisk personlighed med et kæmpe netværk både i Danmark og i udlandet. Hun er strategisk og ikke bange for at tage fat. Hun har masser af gode ideer, som vi glæder os til at udvikle sammen. Vi er sikre på, at Lotte Reimar kan få løftet Comfy Copenhagen til et endnu højre niveau, ” udtaler Claus Bendixen, CEO i  Comfy Copenhagen, i en pressemeddelelse.

Lotte Reimer glæder sig også til at komme med på holdet og sætte sit præg på brandet og den fortsatte udvikling hos Comfy Copenhagen.

“Comfy Copenhagen er et spændende brand, der på kort tid har løftet sig i både Danmark og i særdeleshed i udlandet. Men det er også et brand med masser af potentiale, hvor der er plads til nytænkning. Jeg glæder mig til at sætte mit præg på brandets fortsatte udvikling, ” fortæller Lotte Reimer.