Svend Aage Færch Nielsen, tidligere kommerciel direktør hos Ege Carpets og nuværende bestyrelsesformand for Bæredygtigt Herning og Nørhaven, er valgt som ny bestyrelsesformand for Thygesen Textile Group A/S i Ikast.

Efter mange år på posten som bestyrelsesformand for Thygesen Textile Group har medejer og stifter af virksomheden, Niels Laurits Thygesen, valgt at overlade formandsposten til nye kræfter. Valget er faldet på den erfarne Svend Aage Færch Nielsen, som gennem mange år stod i spidsen for den midtjyske tæppegigant Ege Carpets.

Thygesen Textile Group er en spændende og veldrevet familievirksomhed, som har sat solide aftryk på tekstilbranchen gennem mange år. Det er med stor stolthed og ydmyghed, at jeg nu overtager bestyrelses- formandsposten efter Niels Laurits Thygesen, hvis bedrifter jeg har den største respekt for. Det er nogle store sko at skulle udfylde, men jeg glæder mig meget til sammen med særdeles kompetente bestyrelseskolleger, ledelse og medarbejdere at få muligheden for at bidrage til at videreudvikle selskabet,” udtaler Svend Aage Færch Nielsen i en pressemeddelelse.

Hos Thygesen Textile Group er man også glade for valget af Svend Aage Færch Nielsen.

”Posten som bestyrelsesformand er en utrolig vigtig post, og vi er meget stolte over og glade for, at Svend Aage Færch Nielsen har lyst til at stå i spidsen for vores bestyrelse. Svend Aage er en stærk og spændende profil, som vi helt sikkert kan få rigtig meget glæde af. Hans viden og interesse inden for bæredygtighed, hans mangeårige erfaring samt hans arbejde med og forståelse for en familieejet virksomhed er nogle af de mange grunde til, at valget er faldet på ham. Vi glæder os meget til fremtidig sparring med og læring fra Svend Aage,” siger Jens Thygesen og Morten Thygesen, CEO’s og partnere i Thygesen Textile Group.

 

Foto: Niels Laurits Thygesen (tv) og Svend Aage Færch Nielsen