Den Ikastbaserede tekstilvirksomhed har nu sat punktum for det generationsskifte, de påbegyndte tilbage i 2013. 

HRT Textiles, der holder til i Ikast, har netop afsluttet det glidende generationsskifte, som virksomheden igangsatte tilbage i 2013.

Dengang blev salgschefen, Claus Bak Mikkelsen, efter to år i rollen en del af ejerkredsen. Ved udgangen af juni i år trak den forhenværende ejer, Karsten Rasmussen, sig officielt ud af dagligdagen hos HRT Textiles og som aktionær, men fortsætter i virksomheden som bestyrelsesformand. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

“Jeg er meget glad for, at Karsten har lyst til at fortsætte som bestyrelsesformand og dermed fortsat vil bidrage til HRT Textiles’ udvikling og vækst. HRT Textiles er en virksomhed med masser af passion og potentiale, og jeg ser frem til at fortsætte mit fantastiske samarbejde med Karsten,” lyder det fra den nye adm. direktør, Claus Bak Mikkelsen.

“Claus og jeg har haft et enestående samarbejde siden 2011, og det glæder mig, at Claus har ønsket at videreføre virksomheden. Med sin fremsynethed har Claus tilført HRT Textiles mange nye tiltag, men han har også videreført det værdigrundlag, som virksomheden er bygget på. Jeg vil gerne takke vores mange trofaste kunder og værdifulde samarbejdspartnere for vores gode samarbejde. Det er med fuld tillid til Claus og de mange dygtige medarbejdere, at jeg efter mere end 44 år i virksomheden overdrager det fulde ejerskab og den videre drift,” lyder det fra Karsten Rasmussen.

 

Stor efterspørgsel på bæredygtig mode

Efter mange års succes som europæisk producent til baby- og børnetøjssegmentet har virksomheden gennem de senere år også oplevet succes med sin bæredygtige produktion til voksne.

“Helt konkret har vi mærket en stigende efterspørgsel fra voksensegmentet på en CSR-stærk og GOTS-certificeret produktionspartner. Den kurs, vil vi gerne fortsætte, da vi har været GOTS-certificeret siden 2008 og dermed har stor erfaring på området,” siger Karsten Rasmussen.

“Jeg tror på, at vi bliver valgt til, fordi vi altid har satset på ærlighed, viden og fuld gennemsigtighed i alle led fra metervare og produktion til levering. Det giver vores kunder ro i sindet, at de kan stole på, at vi passer på deres brand i alle henseender. Samtidig leverer vi en høj, ensartet kvalitet og holdbarhed. Det er væsentlige konkurrenceparametre, der bliver stadig vigtigere, uanset om det er til et ambitiøst børne-, herre- eller dametøjsbrand,” afslutter Claus Bak Mikkelsen.

HRT Textiles er en dansk ejet private label-producent med speciale i fremstilling af OEKO-TEX og GOTS-certificeret kvalitetstøj til baby-, børne- og voksenbrands. På domicilet i Ikast arbejder otte medarbejdere i salg og administration.

Foto: Fra venstre: Claus Bak Mikkelsen og Karsten Rasmussen, HRt Textiles