Karl-Oskar Olsen, der er manden bag modevirksomheden Wood Wood, stiftede for fem år siden cykeltøjsvirksomheden Pas Normal Studios sammen med kompagnonen Peter Lange. Nu udvides ejerkredsen med Ørsted-topchef og EQT-milliardær. 

For fem år siden stiftede Karl-Oskar Olsen, manden bag modevirksomheden Wood Wood, cykeltøjsvirksomheden Pas Normal Studios sammen med vennen Peter Lange.

Ret hurtigt efter stiftelsen kom forretningsmanden Tommy Petersen med ind i virksomheden, og siden da er det gået stærkt. Trioen har på blot få år opbygget en international virksomhed, som har 50 forhandlere i 30 lande verden over og sin egen webshop.

I det seneste årsregnskab landede Pas Normal Studios en bruttofortjeneste på 8,7 mio. kroner og et årsresultat på 2,4 mio. kroner.

Ambitionerne er store for virksomheden, hvor der nu skal sættes fart på den internationale ekspansion med fokus på Japan og USA. Derfor får virksomheden nu et par ekstra ejere med ombord. Det skriver Børsen.

Det er den afgående topchef i Ørsted, Henrik Poulsen, og den mangeårige EQT-partner og milliardær Morten Hummelmose, der bliver en del af ejerkredsen hos Pas Normal Studios.

“Henrik og jeg ser med glæde og forventning frem til at blive en del af teamet i Pas Normal Studios og understøtte den videre vækst i selskabet. Ud over at bidrage med kapital til den globale ekspansion af Pas Normal Studios håber vi også at kunne fungere som sparringspartnere for de tre entreprenører,” udtaler Morten Hummelmose.

Og det er lige præcis de to erhvervsprofilers erfaring og kompetence, der gør, at de er et godt match for virksomheden, påpeger direktør i Pas Normal Studios Peter Lange.

“Vi er blevet kontaktet af flere kapitalfonde, som gerne ville købe vores virksomhed, og hvis det handlede om penge, så havde vi jo solgt til dem. Henrik og Morten deler vores store passion for cykelsport, og de har samtidig erfaringen og kompetencerne til at skalere virksomheden globalt. Derfor er vi et perfekt match,” lyder det.

De to nye ejere køber hver især en ejerandel på 10 procent.

Foto: Pas Normal Studios