Nyt, bæredygtigt taskebrand skal skubbe til både forbrugernes og virksomhedens fokus på ansvarlighed. “Vi har alle et ansvar for at skabe en mere bæredygtig verden,” udtaler den adm. direktør.

Accessoriesvirksomheden Neye har lanceret det nye taskebrand Again, der har bæredygtighed i højsædet. Alle taskerne er GRS-certificerede, som står for ‘Global Recycled Standard’. Certificeringen er den strengeste standard inden for genbrug af materialer i produkter som tasker og andre varer.

Again-taskerne er fremstillet af nylon, plast og polyester, der kommer fra overskudsproduktion i industrien eller fra brugte PET-flasker. Derudover er der ingen skadelige kemikalier i produktionen af produkterne.

Om det nye brand fortæller Camilla Raffnsøe, adm. direktør i Neye, i en pressemeddelelse:

“Vi har alle et ansvar for at skabe en mere bæredygtig verden. Med Again begynder vi med ét brand, men vi gør det ordentligt, som vi altid har gjort. For os er ansvarlighed nemlig også lig med ordentlighed.”

Med GRS-certificeringen er der også fokus på den sociale bæredygtighed. Certificeringen kombinerer således både miljø og sociale forhold.

“Som alle ansvarlige virksomheder, har vi et særligt fokus på den grønne og sociale bæredygtighed. Vi har siden 70’erne støttet dansk kræftforskning, ved at donere Neye-butikkernes overskud til den gode sag. Den agenda holder vi fast i, men vi har også et ønske om at bidrage til en grønnere fremtid. Derfor har vi taget et grundigt kig på vores brands. Again er kun begyndelsen på rejsen mod at være en endnu mere ansvarlig virksomhed – også når det kommer til vores fodaftryk fra måden, vi producerer på” siger Camilla Raffnsøe.

 

Foto: Again