Tine Bøhm, der er designer og grundlægger af det nye modebrand Aéré, vil være med til at skabe nye alternativer til modebranchens overforbrug.

’Brug-og-smid-væk’ har længe været den dominerende kultur i modebranchen. Det er noget Tine Bøhm, designer og stifter af det nye modebrand Aéré, gerne vil lave om på. Hun har lanceret en ’brug-og-behold’-kollektion, hvor bæredygtighed og kvalitet er i højsædet.

Den første kollektion vil bestå af 28 styles. Hver kollektion skal i fremtiden leve i tre sæsoner, i stedet for at blive erstattet af nye styles hver gang moden ændrer sig. Nogle styles vil endda forblive permanent i sortimentet. På den måde går ’brug-og-behold’-kulturen hele vejen gennem kollektionen, og Tine Bøhms arbejde med æstetisk bæredygtighed og langsigtede tendenser kan være med til at skabe et fundament for fremtiden i branchen.

Bæredygtighed, klima og miljø er nemlig ord, der spiller en kæmpe rolle i danskernes bevidsthed, og det er Tine Bøhm klar over.

”Vi lever i en tid, hvor der er stor bevidsthed om klima og miljø. Modeindustrien spiller en stor rolle, og med Aéré vil jeg gerne skabe et fundament for den moderne kvinde. En kvinde, der både er modebevidst, men samtidig også klimabevidst. Vi kan ikke bare fortsætte med at forbruge uden tanke på verdens ressourcer”, udtaler Tine Bøhm i en pressemeddelelse.

Aérés første kollektion blev præsenteret på Revolver under Copenhagen Fashion Week fra den 6. til den 9. august 2019.