Aktiemajoriteten hos Kabooki A/S er blevet solgt til en mand fra børnetøjsvirksomhedens egne rækker. Den nuværende CEO, Christopher Silcowitz, skal overtage den store aktiepost. 

Fra den 7. februar 2018 overtager CEO i Kabooki A/S, Christopher Silcowitz, aktiemajoriteten i virksomheden. Det betyder, at han kommer til at eje 90 procent af virksomhedens aktier.

For nylig overtog Christopher Silocowitz Lego-koncernens aktier på 19,8 procent, men nu har han ligeledes har købt 70,1 procent af JFK (Jysk Fynsk Kapital A/S), som har haft medejerskab i Kabooki siden 2007.

”Da JFK åbnede op for at sælge sin andel i virksomheden, var det en oplagt mulighed for mig at slå til. Jeg er derfor meget glad og stolt over det nye ejerforhold, og vil gerne takke JFK for mange års godt og tillidsfuldt samarbejde – altid i en god og konstruktiv ånd,” fortæller Christopher Silcowitz i en pressemeddelelse til TØJ.

Læs også: Lego afbryder medejerskab af dansk børnetøjsvirksomhed

Forud for sin ansættelse i Kabooki har CEO’en været medejer af den finske børnetøjsvirksomhed Reima i mere end 21 år, hvor han de sidste seks år var Group-CEO. I 2014 tiltrådte Christopher Silcowitz som CEO for Kabooki, hvor han siden har arbejdet med stærke visioner om at udvikle børnetøjsvirksomheden til at opnå yderligere succes.

“Jeg sagde ja til lede og udvikle Kabooki A/S og Lego Wear, fordi jeg tror på, at vores dygtige og passionerede medarbejdere i samarbejde med verdens mest powerfulde brand og Lego-koncernen kan løfte vores brand til helt nye og andre højder,” afslutter Christopher Silcowitz.