Manden bag modegiganten Bestseller, Anders Holch Povlsen, udvider sit investeringsimperium og smider flere millioner i retningen af et brudekjolefirma.

Anders Holch Povlsen har efterhånden investeret i lidt af hvert, her i blandt store modevirksomheder som Zalando, Asos og Stylepit. Nu er turen kommet til en lidt anden del af modebranchen – nemlig den tyske virksomhed Ivy & Oak, som sælger brudekjoler og selskabstøj på nettet og i en række fysiske butikker.

Lise Kaae, som er direktør i Anders Holch Povlsens investeringsfirma, Heartland, udtaler til Børsen, at Ivy & Oak er et spændende selskab, som endnu ikke er så stort, men som, de håber på, bliver det i fremtiden, og derfor investerer Anders Holch Povlsen 40 millioner i virksomheden.

Ivy & Oak har kun eksisteret i to år, og derfor kunne man tro, at Anders Holch Povlsen har ændret strategi, og nu investerer mere i nystartede firmaer. Men Lise Kaae fastslår at strategien er uændret og uddyber:

”Vores strategi er uændret. Vi går efter de rigtige mennesker med den gode ide, der gør, at deres selskab er nummer et på et område eller i en branche – eller kan gå efter at blive det,” siger direktøren til Børsen.

En stor del af Anders Holch Povlsens investeringer ligger i modeindustrien, og det er også via onlinegiganten Zalando, som Anders Holch Povlsen er aktionær i, at han er kommet i kontakt med Ivy & Oak.