Anders Holch Povlsen sætter topchef for britisk onlinebutik i spidsen for sin underskudsgivne modeportal Stylepit.com.

Modevirksomheden Stylepit udviser utilfredse resultater. Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen indstiller nu den siddende topchef for sin britiske onlinebutik M and M Direct, Damian Evans, som leder for den danske modeportal Stylepit A/S, skriver Børsen.

Idéen er at skabe et samarbejde mellem de to onlinebutikker, der er til gavn for begge parter.

”Vi undersøger altid mulige synergier og forbedringer i vores portefølje. I dette tilfælde tror vi på, at det vil komme både Stylepit og M and M Direct Ltd. til gode, hvis der opnås et tættere samarbejde – en proces som Damian Evans, direktør i M and M Direct, vil lede for at sikre en stærk relation mellem selskaberne,” skriver Lise Kaae, topchef for Holch Povlsens Heartland-koncern, i en mail til Børsen.

Hun oplyser yderligere, at den hidtidige direktør i Stylepit, Frank Troelsen, i forbindelse med det nye samarbejde har valgt at fratræde sin stilling.

 

Omsætning på tværs af landegrænser

Det tætte samarbejde mellem de to modevirksomheder skal komme begge parter til gode. M and M ligger efter brexit uden for EU, og der kan Stylepit formentlig træde ind som mellemled for at hente omsætning på modevarer til den billigere ende af markedet, skriver Børsen.

M and M har udover den britiske hovedplatform netsider med salg til Danmark, Tyskland, Holland, Frankrig, Polen og Irland. M and M leverer ydermere ordrer til stort set alle lande i EU.

Lise Kaae vil dog ikke kommentere på, om der er en sammenhæng mellem den nye brexit-grænse og samarbejdet, skriver avisen.

Stylepit har over de seneste år lavet et samlet underskud på mere 100 millioner kroner.

Foto: Bestseller, Anders Holch Povlsen