Den hastigt voksende virksomhed, der i dag eksporterer sine ure til hele verden, sælger 30 procent af virksomheden til et dansk investeringsselskab som et led i at opnå yderligere vækst.

Den danske urvirksomhed About Vintage har på bare seks år omdannet en iværksætterdrøm til en multinational virksomhed med Japan, Taiwan og Korea som absolutte vækstmotorer.

Udover at være en virksomhed i rivende vækst, som i 2021 forventer at lande en omsætning på 45 mio. kroner og et årsresultat på 6 mio. kroner, har About Vintage netop tiltrukket en ny investor, der har opkøbt 30 procent af virksomheden: investeringsselskabet Brygge Partners.

”Vi har kun lige påbegyndt vores rejse, og i Brygge Partners får vi en kompetent og kapitalstærk partner med ombord. Vi er sikre på, at Brygge Partners kommer til at bidrage væsentligt til, at vi inden for de næste tre år kan opnå de ambitiøse vækstmål, vi arbejder for hver eneste dag,” siger Thomas Andersen, der er medstifter af About Vintage.

 

En strategisk beslutning

Urvirksomheden ansætter nye medarbejdere hver eneste måned og driver 90 procent af salget gennem egne kanaler. Derudover har About Vintage forhandlere rundt om i verden, ligesom der i København og den sydkoreanske hovedstad Seoul ligger fysiske butikker. Planen er at åbne flere fysiske butikker på verdensplan inden for de næste fem år.

”Vi har stadig kæmpe ambitioner for About Vintage. Selvfølgelig er det vemodigt at sælge ud af vores livsværk, men det er også en vigtig strategisk beslutning, der gør, at vi kan nå det niveau, som vi føler, at About Vintage har potentiale til,” siger medstifter Sebastian Skov Regeser.

Brygge Partners består af en lille kreds af succesrige erhvervsfolk, der i forvejen er medejer af blandt andet børnetøjsbrandet Liewood.

”Vi har gennem et stykke tid haft et godt øje til About Vintage, der om nogen har formået at skabe et dansk ur, der bygger på stolte horologiske traditioner og ægte dansk design. De har bevist, at de kan klare sig godt på et ellers meget konkurrencepræget globalt marked for ure, og den rejse vil vi gerne være en del af,” siger direktør i Brygge Partners, Kent Ernst Hansen.

Stifterne Thomas Andersen og Sebastian Skov Regeser forsætter i direktionen og opretholder aktiemajoriteten i selskabet.

Foto: Sebastian Skov Regeser og Thomas Andersen