Et nyt og kønsfrit modebrand kaldet Lounge Nine har set dagens lys. Kollektionen stræber efter at rumme, hvem kunderne er, snarere end hvad kunderne er.

Tidløst og kønsfrit – det er kort sagt, hvad det nye modebrand fra DK Company er. Kollektionen er minimalistisk med fine detaljer og taler ind i en tid, hvor det er vigtigt for forbrugerne at blive mødt, som dem de er, og ikke hvad de er. Derudover er det vigtigt at kunne udtrykke ens identitet uden at blive sat i en bestemt kasse, og med Lounge Nine får forbrugerne mulighed for netop at vise, hvem de er.

“Modeindustrien har i lang tid dikteret, hvad der er passende for den enkelte at klæde sig i, og hvad der ikke er passende. Lounge Nine ønsker at bryde med denne tankegang og at møde forbrugerens ønske om frihed til at vise sin egen identitet,” siger Brand Manager for Lounge Nine, Christian Löwén, i en pressemeddelelse.

En tredjedel af den nye kollektion er lige dele kønsfri og tidløs, og den er lavet med alsidige tilpasninger, så den passer alle i længde og pasform uanset køn. Blandt andet kommer forbrugerne til at se spændende detaljer og asymmetriske knaplukninger i Lounge Nines første kollektion.

“Vores målsætning er at blive 100 % kønsfri. Dog er dette et nyt arbejdsområde for os, og vi lærer nyt dag for dag. Denne kollektion er et forsøg på at følge de globale tendenser inden for kønsfrihed, og vi glæder os til at se, hvordan Lounge Nine bliver taget imod,” fortæller Christian Löwén.

Lounge Nine kommer til at være præget af tidløshed og minimalisme i unikke styles, der ligger på et fornuftigt prisleje. Tidløsheden kommer blandt andet til udtryk gennem fire ’drops’, som rummer sæsonerne i stedet for at køre med egentlige spring/summer- og autumn/winter-kollektioner, som ellers har været kutymen i modebranchen. Der er tænkt langsigtet i forhold til snit og farver, og materialerne er holdbare.

“Vi er her ikke for at bestemme, hvad man må og ikke må. Det er helt op til den enkelte. Vi håber, at Lounge Nine vil møde generationen af unikke og frie individer, der ikke ønsker at blive sat i bås, men derimod være sig selv,” siger han.

Foto: Lounge Nine