DP Danmark og Scanseason, der har specialiseret sig i blandt andet gavepapir, poser og non-food artikler, fusionerer under ét samlet navn. Samtidig indtræder medejer som ny direktør.

DP Danmark og Scanseason har valgt at samle kræfter og fusionere under det samlede navn Scanseason. Det oplyser de to virksomheder i en pressemeddelelse.

Hos DP Danmark er de specialister i gavepapir, bånd, æsker og poser. Virksomheden er især kendt af detailhandlere over hele landet.

Scanseason A/S er kendt for sine non-food artikler til markering af hverdagens fester og sæsoner. Et forretningsområder, der oprindeligt var en del af DP Danmark, men blev i 2006 udskilt som selvstændigt selvstændig virksomhed med Thomas Dalsgaard som ejer, og senere kom Lars Galvit til som medejer.

I 2018 købte Scanseason aktiviteterne og firmanavnet ud af det tidligere DP Danmark, der var kommet i økonomiske vanskeligheder. Nu bliver det tætte forhold igen til én og samme virksomhed, idet alle aktiviteter fremover samles i Scanseason.

”Vi kan se en række fordele og synergier ved at samle aktiviteterne. Vi får flere muskler, og vi kan drage fordele af hinandens spidskompetencer, kunderelationer, leverandører, forenkle administration og så videre. Det giver bare rigtig god mening, og vi er meget optimistiske i forhold til vores muligheder i fremtiden,” siger ejer Thomas Dalsgaard.

 

Ny mand som CEO

Med sammenlægningen af de to virksomheder følger også et direktørskifte. Medejer Lars Galvit indtræder som CEO, mens Thomas Dalsgaard bliver CCO.

”Jeg glæder mig til at indtræde i rollen som CEO. Vi har opbygget en stærk virksomhed gennem årene, og siden min indtræden i ejerkredsen tilbage i 2012, har Thomas og jeg arbejdet tæt sammen med den øvrige organisation, og skabt flotte resultater. Jeg beholder det overordnede ansvar for salg og afsætning i forretningen, og plejer fortsat de gode relationer til kunderne,” lyder det fra Lars Galvit.

DP Danmark og Scanseason har gennem alle årene ligget ved siden af hinanden på samme adresse på Mosevej i Næstved. Alle medarbejdere i DP Danmark følger med over i Scanseason, som efter sammenlægningen vil beskæftige i alt 31 medarbejdere.

 

Foto: Thomas Dalsgaard og Lars Galvit