“At vi har gjort os fortjent til at være en Gazellevirksomhed beviser, at vi er på rette vej,” siger medindehaver af plussize-modevirksomheden Curvii om den netop vundne Gazelletitel. 

For at gøre sig fortjent til en Børsens Gazelle skal en virksomhed over fire år få omsætningen til at vokse med minimum 100 procent. Det har den danske plussize-modevirksomhed Curvii formået.

“Det er en smuk anerkendelse. Det indikerer, at her er en seriøs virksomhed. Det betyder, at vi handler og er sikre at handle med. At modtage Gazellen betyder også, at det belønner sig at drømme stort, og det tør vi. Vi har lige fra begyndelsen haft ambitionerne om at vokse os store. Vi vil hele tiden mere,” siger Kirsa Jespersen, der er indehaver af modevirksomheden sammen med sin bror, Kent Medom.

Det er første gang, at Curvii modtager en Børsens Gazelle. Og modtagelsen vækker stor begejstring i hele virksomheden.

“At vi har gjort os fortjent til at være en Gazellevirksomhed beviser, at vi er på rette vej. At vi er i en liga, hvor vi kan sammenligne os med dem, som vi gerne vil sammenligne os med,” siger Kirsa Jespersen og fortsætter:

“Jeg kan godt mærke, at det betyder mere end bare som så. Det her skal vi stoppe op ved og glædes. Det er ikke alene vigtigt for os, men også for vores medarbejdere og vores samarbejdspartnere.”

Inden for et par år har søskendeparret en ambition om, at der skal stå flere bronzefarvede Gazellestatuetter side om side på hovedkontoret i Ikast.

“En er ikke nok. En hel serie skal stå ved siden af hinanden inden for et par år. En giver jo motivation for mere,” lyder det enstemmigt fra søskendeparret.

Curvii blev etableret tilbage i 2015 og hører ind under virksomheden Family Group ApS, der ejes af Kirsa Jespersen og Kent Medom. I det seneste årsregnskab lød bundlinjen for Family Group ApS på 1,2 mio. kroner. Tilbage i 2016/17-regnskabet lå bundlinjen på 404 t. kroner.

Foto: Kent Medom og Kirsa Jespersen