Et godt samarbejde med kunder og leverandører, gode medarbejdere, fokus på kvalitet og god service samt varer, der sælger godt ud af butik er alle årsager til, at modevirksomheden Prepair har modtaget en Børsens Gazelle 2020. Det forklarer indehaveren til TØJ. 

“Vi har et stærkt team og de bedste medarbejdere, hvilket er årsagen til, at vi i år har modtaget Børsens Gazelle.”

Sådan siger indehaveren af Prepair, Lotte Moslund, om en af årsagerne til, hvorfor modevirksomheden har modtaget en Børsens Gazelle 2020.

“Derudover har vi et godt samarbejde med vores kunder og leverandører, fokus på kvalitet, god service og indtjening samt varer, der sælger godt ud af butik. Det er alt sammen medvirkende til, at vi klarer os godt,” fortsætter hun.

Et af kravene for at blive kåret til en Børsens Gazelle er, at virksomheden skal have fordoblet sin omsætning i løbet af de sidste fire år. Og det må man sige, at den er hos Prepair. Fra 2015 til 2019 er omsætningen nemlig steget med omkring 250 procent, oplyser Lotte Moslund.

 

Sulten efter mere

Lotte Moslund og resten af teamet bag Prepair er meget beæret og stolte af den Gazellestatuette, der nu pryder hovedkontoret.

“Det er en stor cadeau at modtage en Børsens Gazelle og blot et tegn på, at det vi gør, er det rigtige,” forklarer indehaveren, der fortsætter:

“Det motiverer os og har gjort os sulten efter mere. Og vi er allerede godt på vej.”

Foto: Prepair